O tragiClown ...

Κατάγεται από τη Σάμο αλλά ένα τσίρκο τον απήγαγε και τον έφερε στη γκρίζα πόλη που λέγεται Αγχοθηνούπολη για να δραπετεύει λοιπόν από τη σοβαροφάνεια της πόλης γράφει τραγούδια, μυθιστορήματα, "παίζει" μουσική στο Decadance ( ουπς! διαφήμιση ) και βλέπει ταινίες και πολλά άλλα όπως συλλογή από νύχια από τις μυστήριες γαλανόλευκες πεταλούδες της Μακροναυτιάς!

Α! είναι και μυθομανής .. το ξέχασα .. οπότε για περισσότερα πατήστε στα διπλανά προσωπεία ..


B.R. 618kbps | 02:50 min | 4.4 mb

 

Sadness

Περιέχει δύο φωτογραφίες από την σελίδα του sadness.gr και ήταν η αφορμή να βρω το site και να με φιλοξενεί τώρα εδώ. Επίσης περιέχει φωτογραφίες που βρήκα ελεύθερα στο Internet με ένα κλικ στη λέξη sadness. Ένα απόσπασμα από το videoclip των Radiohead-Fade out ( street spirit ), ένα capture από την ταινία Novo του Jean-Pierre Limosin και φωτογραφίες που έχω τραβήξει εγώ. Το μουσικό κομμάτι που ακούγεται είναι το "me and my melody" από τους ARID.

 


Greek Psycho

Είναι μια μικρού μήκους στην οποία ο δίδυμος αδερφός μου, ο Πολυκράτης έχει παραισθήσεις ή μήπως όχι?εσείς θα μου πείτε?και περισσότερο είναι μια αναφορά σε κλασσικά θρίλερ.

Ακούγονται τα εξής μουσικά κομμάτια με τη σειρά : BASSO POMADE των TUXEDOMOON από το άλμπουμ τους THE GHOST SONATA και το MEDLEY- Suite Prelude-Murder, The Finale του Bernard Herrmann για το "Psycho" του Alfred Hitchcock. Ευχαριστώ τη μητέρα μου που δέχθηκε να παίξει το ρόλο του θύματος.

 


B.R. 46kbps | 05:00 min | 1.4 mb

B.R. 46kbps | 03:20 min | 0.92 mb

 

3 φωνές στο σκοτάδι

Είναι ένα βιντεοκλίπ για το ομώνυμο τραγούδι που συνέθεσε ο Θοδωρής Νικολόπουλος σε συνεργασία στις φωνές και στις ιδέες τον Αντώνη το σκοτεινό φωτογράφο μας και εμένα.
Τα πλάνα και οι φωτογραφίες είναι από βολτίτσες με τη καμερούλα μου! Ευχαριστώ το Μπάρμπα Κώστα της γειτονιάς μου!

Πληροφοριακά με αυτό το video έκανα την πρώτη μου συμμετοχή σε διαγωνισμό στο τριήμερο φεστιβάλ Videoart της Θήρας Τέχνης στο Ψειρή.

 

 

Πράγματα


Είναι κάτι σαν αναδρομή σε πολλά video που έχω φτιάξει θα δείτε και σκηνές από το 3 φωνές στο σκοτάδι, την «απώλεια» υπάρχουν σκηνές τις οποίες τις τράβηξα στο ωραίο νησί της Σάμου.
Η μουσική είναι το "Wild is the wind" από τον BILLY MACKENZIE το αυθεντικό "Wild is the wind" είναι από τη Nina Simone ( όποιος ξέρει κάτι άλλο ας με φωτίσει) το έχει διασκευάσει και ο αγαπημένος μου David bowie ..

 


B.R. 232kbps | 02:32 min | 3.8 mb

B.R. 152kbps | 02:55 min | 3.1 mb
Όταν όλα γύρω σου μιλάνε

Είναι ένα βίντεο με πολλά πρόσωπα αλλά και πράγματα που οι εκφράσεις τους με έκαναν να νομίζω ότι μου λένε κάτι, το τραγούδι που ακούγεται είναι το
"I remember" του Damien Rice.

Γενικές πληροφορίες

Τα πλάνα από τις ταινίες μικρού μήκους, έγιναν με την SONY DCR-HC30E PAL

Η φωτογραφίες του backgraound και στην σελίδα του βιογραφικού ανήκουν στον ίδιο.

Για την επεξεργασία και την παρουσίασή τους, έκανα χρήση των προγραμάτων ADOΒE PHOTOSHOP, ADOBE PREMIER και WINDOWS MOVIE MAKER.

Για την αναπαραγωγή τους κρίνεται απαραίτητη η χρήση του Windows Media Player που μπορείτε να φορτώσετε δωρεάν από εδώ ..

Την 20η Απριλίου συμμετείχα στο Αθηναικό festival video με το
3 Φωνές Στο Σκοτάδι.
Συλλογή από Φωτογραφίες
Δημιουργία και κατασκευή σελίδος από τον συλλέκτη ονείρων την 29/05/2005 Ferrara - Italy.
Ελάτε σε επαφή μαζί μου ..

(c) (r) 2000 - 2005 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος - all rights reserved || TragiClown ως Φραγκούλης Κωνσταντίνος