έμβλημα sadness.gr
sadness.gr || θρόισμα των φύλλων
Χωρίς παραλήπτη


"Όσο ταράζεις το νερό τόσο θολώνει. Αν θέλεις να δεις τι κρύβεται στο βάθος του νερού άφησε το νερό να ηρεμήσει. Με θολωμένο μυαλό μην προσπαθείς λογική απάντηση και λύση να βρεις.
Αν θέλεις σωστά να ενεργείς μην προσπαθείς απόφαση να πάρεις με θολωμένο μυαλό. Μην φοβηθείς να δεις κατάματα τα πράγματα και όταν καθρεφτίζουν την πίκρα της διάψευσης της πιο ακριβής σου πίστης. Μην αρνηθείς να πιεις μέχρι τον πάτο το ξέχειλο ποτήρι του πόνου που σε κερνά η διαπίστωση της κατάρρευσης των ονείρων σου.
Καλύτερα να το στραγγίσεις μονομιάς παρά να δηλητηριάζεις λίγο λίγο τη ζωή σου,. Αλήθεια πιο μεγάλη δεν υπάρχει από το μάθημα του πόνου και η αλήθεια δεν είναι τίποτε άλλο από το ξεπέρασμα μιας πλάνης.

ΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.

Προσπάθησε όσο μπορείς να κρατηθείς και να μη σε θάψουν τα συντρίμια. Εσύ που έχτισες το ωραίο κτίσμα σου μπορείς ακόμη πιο ωραίο να το κτίσεις. Αν έρθει κάποτε η στιγμή και καταλάβεις ότι λανθασμένο δρόμο έχεις πάρει μην βιαστείς, κάτσε και σκέψου αν μπορείς πορεία να αλλάξεις.
Δεν είναι εύκολο να βρεις που είναι το σωστό σε μια στιγμή που νιώθεις την κατάθλιψη και την απελπισία χαμένων κόπων θυσιών και ελπίδων. Όταν ν ιώσεις τα όναιρά σου να κοματιάζονται και ο πόνος μαχαίρι μπήγεται στην καρδιά μην περιμένεις στην άρνηση και στη φυγή να λυτρωθείς.

ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ δεν θα το χτίσεις με την άρνηση. Τα ίδια τα συντρίμια των ονείρων σου είναι το μόνο υλικό που διαθέτεις και για τη νέα σου εξόρμηση. Να κάνεις κάτι που νιώθεις και το νομίζεις καλό και να το κάνεις με όλη σου την απλότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου χωρίς προσποίηση.

Αύριο, μια λιγότερη μέρα αλλά και μια καλύτερη μέρα.."