Νυχτερινή περίπολος - Sergey Lukyanenko


Προσθήκη των 3ων πρώτων κεφαλαίων του βιβλίου του Νυχτερινή περίπολος.

Η μεταφορά στην ελληνική ανήκει στο μέλος της Sadness.gr Scarytale.

Σχετική παραπομπή ..

http://web.tiscali.it/sadness.gr/literature/foreigner_writers/sergey_lukyanenko/

Αρχή ξανά & πίσω από τα βιβλία εις μνήμην Άσιμου Νικόλα


Μετά από μία αδικαιολόγητη απουσία μου από τις σελίδες αυτές, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις ύστατες στιγμές μου με την λογοτεχνία και γενικά την Τέχνη.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να την κοσμίσω με όλη την δουλειά από μεριάς του Εμείς μιας και ολοκληρώθηκε όλη η σειρά καταχωρήσεων μετά από τόσο καιρό.

Επίσης, κάτι που απουσίαζε χρόνια από τις ελληνικές σελίδες, μία σελίδα αφιέρωσης στην μοναδικά αινιγματική προσωπικότητα και τέχνη του Νικόλα Άσιμου.

Σπάνιες εκτελέσεις και φωτογραφίες...


Έγινε χρήση εξωτερικής σελίδος λόγω προβλημάτων χώρου και traffic. Συγχωρέστε την διαφήμiση και δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε την σχετική UTF-8 κωδικοποίηση της σελίδος απο τον περιηγητή σας ( browser ).
Βέβαια οι ανανεώσεις της σελίδος λογοτεχνλιας έχουν δική τους σελίδα σε αυτό το χώρο. Όπως και αναζητήστε την ...


Κι επειδή το έλεγε κι ο ίδιος ...


"...Ήταν σαν να πέρασε από δώ ο Έτσι και να μας έδωσε ζωή, και να γινήκαμε όλοι έτσι, και ξαναφεύγοντας ο Έτσι ρούφηξε όλη τη ζωή, παίρνοντας πίσω ό,τι είχε δώσει. Μαζί και μια σταγόνα απ' τον καθέναν. Ίσως του χρειαζόταν για να 'χει τη δύναμη να περπατά, για το αίμα που 'χε χάσει. Ίσως αυτό νομίζουν όλοι. Κι ίσως γι' αυτό τον αποφεύγουν, τον βρίζουν και τον θεωρούν αλήτη. Ίσως το πήρα κι εγώ έτσι. Αλλά τον ξέρω 'γώ τον Έτσι. Και ήμουν πριν κι εγώ σαν Έτσι. Θέλει κουράγιο να 'σαι Έτσι. Για να μπορείς να παραμένεις έτσι, πρέπει να παίζεις την ψυχή σου. Κι εγώ το ξέρω, δεν είν' έτσι. Και ο καθένας είν' ο Έτσι..."


Σχετική παραπομπή ...

http://web.tiscali.it/sadness.gr/literature/

Παλαιότερες αναφορές ...

Δεκέμβρης 2005

Λόγω τεχνικών προβλημάτων και απουσίας διαθέσιμου χώρου, η παρούσες σελίδες απομακτύνονται από την βάση δεδομένων μας και αναμένεται σχετική διαθεσιμότητα με΄τα το πέρας μεταφοράς τη σελίδας υπό νέαν στέγην.

Δευτέρα 24 Νοέμβρη 2005

Δημοσίευση του τρίτου τμηματος του έργου Εμείς του Yevgeny Ivanovich Zamyatin.

Σάββατο 22 Νοέμβρη 2005

Παρουσίαση σελίδος λογοτεχνίας και προσθήκη των δύο πρώτων κεφαλαίων του έργου Εμείς του Yevgeny Ivanovich Zamyatin. H Ειρήνη Κουσκουμβεκάκη (irenekous@hotmail.com) μεταφράζει το «We» του Zamyatin για την προσωπική της ευχαρίστηση και την ευχαρίστηση των φίλων της. Αποφάσισε να το μοιραστεί και μαζί μας, την ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Η Sadness.gr θα δημοσιεύει ένα κεφάλαιο του βιβλίου κάθε βδομάδα, οπότε μείνετε όλοι σας συντονισμένοι ..


Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2005

Παρουσίαση της σελίδας αφιέρωμα στον Καζαντζάκη Νίκο και προσθήκη 3 κειμένων του, Ασκητική, Salvatore Dei και Αδελφοφάδες.

Παρασκευή 07 Νοέμβρη 2005

Παρουσίαση της σελίδας αφιέρωμα στον Μακρυγιάννη και προσθήκη τη σελίδος με τα απομνημονεύματά του.


Σάββατο 01 Οκτώβρη 2005

Παρουσίαση της σελίδας αφιέρωμα στον Καριωτάκη Γ. Κωνσταντίνο και προσθήκη τη σελίδος με τα άπαντα του.


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρη 2005

Σύλληψη ιδέας παρουσίασης καταλογου λογοτεχνίας και δημιουργία βάσεως αυτής.